TEKME 24.10. - 25.10.2015


Minil je tekmovalni vikend pred počitnicami.


SOBOTA 24.10.2015

Mini pokal SPAR
Trener UROŠ JURKOVIČ : "Ekipa Janče OKŠ U13 smo doma igrali povratno tekmo MINI POKALA SPAR proti ekipi ECE TRIGLAV A. Zaceli smo, tako kot smo se dogovorili. Trdo in agresivno v obrambi ter odločno v napadu, vseeno se je hitro med ekipama pokazala razlika v visini, predvem pa izkusnjah. Nadaljevali smo s svojo igro in odigrali nekaj lepih in navdihujocih napadov. Igralci so lahko tekmo zapustili ponosno in dvignjenih glav, saj smo skozi vso tekmo pokazali veliko zelje in borbenosti. Cestitam nasprotnikom za zmago, mojim igralcem pa nepopustljivo igro do zadnjega zvoka sirene."

U17 1.SKL

Trener JAN BEZICA : "V tekmo smo stopili na prav način-zavzeto in odločno in tekmo odločili že v prvi četrtini. Kljub manjkajočim igralcem v naši ekipi smo pokazali, da smo sposobni velikega. Na tekmi so malo več priložnosti dobili igralci, ki do sedaj niso imeli visoke minutaže in le to zelo korektno izkoristili in dokazali vsem, da so zasluženo del te ekipe. Vesel sem, da smo prvi del zaključili z zmago, sedaj pa že gledamo naprej-14 dni imamo, da se pripravimo na naslednje izzive."
ČLANI 3.SKL Vzhod
Trener JAN BEZICA : "Odigrali smo boljšo tekmo kot v prvem krogu z Globusom. V prvi četrtini smo sicer domačinom omogočili kar 14 prostih metov, ker se nismo znali prilagoditi sodniškemu kriteriju. naslednji dve četrtini smo pokazali, da smo z mlado ekipo sposobni velikega! Na žalost nas je v zadnji četrtini zapustila sreča, kar so domačini pridno izkoristili. Zaslužili smo si zmago, ampak si jo moramo na igrišču "vzet". Čestitam ekipi Krškega za zmago."


NEDELJA 25.10.2015
U19 1.SKL
Trener JAN BEZICA : " Uf, kaj povedati po taki tekmi. Prvo tekmo z Zlatorogom smo zgubili za 38, vendar mi nismo več ta ekipa, mi smo ekipa zmagovalcem, borcev, nepopustljivih posameznikov, ki tvori neverjetno ekipo. Na igrišču so moji fantje pustili srce in še kaj, vendar nam je sreča ponovno obrnila hrbet v zadnjih trenutkih tekme. Nič za to, jaz sem izredno ponosen na svoje fanti, ki iz tekme v tekmo dokazujejo, da so iz pravega testa in da dvigujemo nivo igre. Sreča bo že prišla ko bo najbolj pomembno. Pokazali smo, da smo gospodje na igrišču in da nobeni ekipi ne bomo pustili, da nas brez borbe premaga. Še enkrat čestitam mojim fantom za prikazano!"