TEKME 28. in 29.11.2015


TEKMA z dne 28.11.2015 U-17A - Janče Energetika: Grosuplje A

 

Za nami je pester vikend polno tekem... Objavljamo izjave trenerjev pri posameznih tekmah.


Sobota 28.11.2015
U13 1.SKL
Fantje so na prvi tekmi pokazali, da premorejo več znanja kot nasprotnik in so zasluženo visoko slavili. Na drugi tekmi bi pa s kančkom sreče predvsem pri zaključkih na koš ostali v igri vse do zadnjih trenutkov tekme. Fantje samo tako naprej!
U17 2.SKL
Naši kadeti B ne popuščajo. V letošnji sezoni so doživeli samo en poraz in želimo si da je to tudi edini. Vidi se da so fantje pripravljeni na garanje tako na treningih kot na tekmah! Bravo fantje!
U17 1.SKL
Naša kadetska ekipa je v soboto odigrala težko tekmo,kjer nam v prvem polčasu ni steklo nič,ampak res nič. Kljub zaostanku že za 20 točk, so fantje pokazali pravi karakter te ekipe in se v drugem polčasu povsem približali nasprotniku, vendar je za kaj več zmanjkalo tako časa kot energije. Nič za to, gremo naprej in že na naslednji tekmi pričakujem kanček boljši začetek in seveda malo športne sreče.


Nedelja 29.11.2015
U15 1.SKL
Prvič v naši zgodovini sta se na uradni tekmi srečali naši dve ekipi, fantje so pokazali všečno igro tako eni kot drugi, vendar se vseeno pozna, da ima naša A ekipa veliko več izkušenj in več treningov za seboj. Vsem skupaj želim pridno in vestno treniranje, dobro se vrne z dobrim! ČESTITKE VSEM!


Člani
Današnja članska tekma je pokazala, da imamo srce na pravem mestu in smo pripravljeni narediti vse en za drugega in za ekipo. Sedaj si pa predvsem želim vsaj malo sreče, pri vseh boleznih in poškodbah, ki jih imamo si zaslužimo malo športne in življenjske sreče. Vsem mojim poškodovancem in bolnim igralcem želim hitro okrevanje in hiter povratek na igrišče kamor spadate-to seveda velja tudi za naša poškodovana kadeta! Stojim za vami, pred vami, tam kjer me potrebujete!